Searching...


.
28 Apr 2015
11.40 0

NICOLA TESLA DAN MISTERI NO. 3Tahukah anda, ahli fizik Nicola Tesla yang telah merevolusikan dunia moden ini mempunyai obses yang pelik? Dia obses dengan number 3. Dia akan mengelilingi rumahnya sebanyak 3 kali. Dan dia juga mengatakan alam semesta punyai 3 perkara dan siapa memahami 3 perkara ini akan memahami alam semesta dan kuasai dunia. 3 perkara tersebut adalah gelombang, getaran, frenkunsi.

tapi tahukah anda, masonic juga obses dengan number 33. tiap binaan yang di rancang oleh seorang mason akan merujuk pada number 3,6 dan 9. contoh pengunĂ an 3 ini ada pada jari manusia seperti 3 ruas pada setiap jari. 3 garis di tapak tangan. 3 bahagian pada tangan manusia. 3 bahagian pada kepala manusia yakni dahi, mata-mulut dan bahagian dagu.

itulah misteri number 3 dan obsesi manusia terhadap kerahsiaan alam. Pada kajian admin, 4 adalah penyempurnaan dan keseimbangan. admin gelarkan sebagai principle of four / prinsip berempat. bilalah admin dapat tumpu sepenuh perhatian pada teori ni. moga di permudahkan.

0 komentar: